Activiteiten Raalte Gezond

Sports

Cool2bfitCool 2B Fit

Na een hele voorbereiding is het dan eindelijk zo ver! Komend schooljaar starten de buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte met Cool 2B Fit in Raalte in samenwerking met Kinderfysiotherapie Het Raan, Diëtisten Groep NL, Centrum voor Jeugd en Gezin Raalte en de Jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland en dankzij een opstartsubsidie vanuit Raalte Gezond. Cool 2B Fit is een programma dat op een gezonde manier en met een positieve benadering de leefstijl wil veranderen voor kinderen die een gezonder gewicht en lekker in hun vel willen zitten in de leeftijd van 8 - 13 jaar samen met hun ouders / verzorgers.

 

Veilig sportenPlatform Veilig Sporten

Sportbedrijf Raalte wil sportaanbieders en inwoners faciliteren bij de zoektocht naar (deelnemers voor) sport- en beweegactiviteiten in deze coronatijd. Sinds mei 2020 is Sportbedrijf Raalte daarom aangesloten bij het landelijke online platform Veilig Sporten. Sportaanbieders en verenigingen worden opgeroepen zich aan te melden via www.veiligsporten.nu. Verenigingen kunnen bij Sportbedrijf Raalte terecht voor vragen via verenigingen@sportbedrijfraalte.nl.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties