Als fietsen niet meer gaat, trap je ‘m met z’n tweeën aan!

Duofiets Nieuw Heeten

Nu de zon weer volop schijnt en de natuur op z’n hoogtepunt is, pakken veel mensen de fiets om te genieten van hun prachtige woonomgeving. Maar wat als je zelf niet kunt fietsen? Als je partner, opa of vriendin niet meer zo makkelijk een rondje kan maken? Dan trap je ‘m toch gewoon met z’n tweeën aan. Het kan met een duofiets die na Mariënheem en Broekland nu ook voor de inwoners van Nieuw Heeten (en omstreken) beschikbaar is.

Deze duofiets is echt een geweldige uitkomst voor iedereen die niet (langer) zelfstandig kan fietsen. Je zit gezellig naast elkaar en geniet samen van de prachtige omgeving. De duofiets is voorzien van trapondersteuning, zodat de mooiste fietstochten met gemak te doen zijn. Wie er graag samen op uit trekt, kan de duofiets voor slechts twee euro per uur huren bij Autobedrijf Harry Hagen, Beukvenne 1 in Nieuw Heeten.

Met dank aan

Om deze duofiets aan te kunnen schaffen, heeft Plaatselijk Belang Nieuw Heeten, met hulp van de opbouwwerker binnen het Kernteam Nieuw Heeten, subsidie aangevraagd bij de gemeente en provincie. Ook kwam er een bijdrage vanuit de jaarlijkse actie Hart van Salland, een initiatief van Rabobank Salland. Met dank aan Nijland Cycling uit Heeten staat de duofiets nu klaar voor gebruik. Profiteer ervan!

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties