Assertiviteitstraining 18+ De Kern

Friends

In januari ’19 starten we bij De Kern weer met een assertiviteitstraining!

Deze training is bedoeld voor volwassenen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen, wensen te uiten of hun mening te geven.

Assertief zijn heeft te maken met de manier van reageren op de wensen en eisen van anderen zonder uw eigen wensen uit het oog te verliezen. Diverse onderwerpen komen tijdens de bijeenkomsten aan de orde. Tijdens deze training deelt u uw ervaringen, oefent u met de vaardigheden en past ze vervolgens toe in de praktijk.
Het bewust worden van uw eigen gedrag staat in deze training centraal. Daarnaast ontwikkelt u vaardigheden waardoor u in staat bent om het contact met anderen te verbeteren. U wordt weerbaar en vergroot uw zelfvertrouwen. Het gaat om het terug vinden van balans in het leven. Het gaat om het leven volgens je eigen normen en waarden. Dat negatieve gevoelens of moeilijke situaties minder leidend zijn.

De training bestaat uit zeven wekelijkse bijeenkomsten van twee uur (19-21u) en één terugkom-avond.

De groep bestaat uit maximaal tien deelnemers. Deelname vanaf 18 jaar (geen leeftijdsgrens) en de training is gratis. De bijeenkomsten zijn in het Kulturhus, Passage 10 Raalte.

Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met De Kern (0570-547300). Aanmelden kan telefonisch of via het online aanmeldformulier op de website.

 

 

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties