Cursus Bijzonder Geweldig

Woman

In de training Bijzonder Geweldig leren vrouwen wat ze kunnen doen bij huiselijk geweld.

Het maatschappelijk werk van De Kern start dit najaar een training voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie. De training biedt handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en leert hen wat zij kunnen doen om zich sterker te voelen.

Huiselijk geweld kent verschillende vormen waarbij je kunt denken aan lichamelijk geweld, geestelijk geweld en seksueel geweld. De ernst ervan kan variëren. Helaas komt het veel voor en kan het ingrijpende gevolgen hebben.

De training start woensdag 21 oktober en bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 9:30u-11:30u. De bijeenkomsten zijn in het Kulturhuus Raalte, Passage 10. De groep bestaat uit minimaal vier en maximaal zes deelneemsters. Er is geen leeftijdsgrens en de training is gratis.

Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met Debby Brokelman of Esther Mars, maatschappelijk werkers De Kern (0570-547300)

Quotes: Ashley (39): “Door de training ontdekte ik dat ik helemaal niet de enige ben en dat er meer vrouwen zijn die met dezelfde problemen te maken hebben. Ook weet ik nu dat ik de moeite waard ben!” Christa (30): “Hoe heeft het zo kunnen lopen tussen mijn partner en mij? Waarom ben ik niet bij hem weggegaan? Het lijkt wel alsof ik foute mannen aantrek.”

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties