Doelgroepenvervoer

Vervoer en mobiliteit

Met mobiliteit bedoelen we de mate waarin u nog kunt lopen en bewegen. Maar ook of u nog kunt fietsen, autorijden en met de bus of de trein kunt reizen. Er zijn allerlei oplossingen mogelijk, als dit niet meer zo gemakkelijk gaat.

Service Vervoer Raalte 

Om gebruik te kunnen maken van het Service Vervoer Raalte, hebt u een pas nodig. Reizigers in bezit van een pas van Service Vervoer Raalte kunnen contact opnemen met een van de partijen die aangesloten is bij Service Vervoer Raalte. TCR Raalte is de eerste partij die bij Service Vervoer Raalte is aangesloten. TCR Raalte is te bereiken op: 0900-8884 (lokaal tarief). Reizigers kunnen ook online reserveren via www.svr.tcr.nl

Eigen bijdrage

Voor Service Vervoer Raalte geldt, een eigen bijdrage. Gebruikers van de pas hoeven deze bijdrage niet in de taxi te betalen. U geeft hiervoor een machtiging af. Dit is veiliger voor de reiziger en de taxichauffeur. De eigen bijdrage komt overeen met de kosten voor openbaar vervoer.

Andere vervoerders

Aan Service Vervoer Raalte kunnen meerdere vervoersbedrijven meedoen, zodat u de keuze heeft uit meerdere vervoerders. Op dit moment heeft de gemeente alleen een contract met TCR Raalte. De gemeente Raalte nodigt andere vervoerders uit om ook deel te nemen. Informatie hierover is te verkrijgen bij de beleidsmedewerker Wmo van de gemeente Raalte.

Vragen?

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u vragen hebt. Wij willen deze vragen graag beantwoorden. De medewerkers van het Sociaal Loket zijn voor deze vragen iedere werkdag van 09.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0572) 347799. Per e-mail zijn zij bereikbaar via wmo@raalte.nl. De balie van het Sociaal Loket is iedere maandag-, woensdag en vrijdagochtend van 09.00 – 12.00 uur geopend. U kunt hier zonder afspraak terecht.
 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties