Evenmens biedt hulp bij Autisme

Grandpa

Wanneer een kind of een volwassene de diagnose autisme (ASS) krijgt, vallen veel puzzelstukjes op de plek. Tegelijkertijd komen mensen met ASS en hun naasten gevoelsmatig in drijfzand terecht. Ze hebben eindelijk erkenning dat er iets is, dat brengt rust. Maar nu, hoe ga je daarmee om?      

                                        
Mensen met ASS zijn heel puur, eerlijk en oprecht. Dit zijn kwaliteiten die gezien mogen worden. Evenmens draagt eraan bij de maatschappij autismevriendelijk te maken, zodat ook mensen met ASS zich begrepen voelen en hun dingen kunnen doen. Net als iedereen.


Om verbinding te leggen tussen ouders van kinderen met autisme, vrouwen met autisme en volwassenen van een partner met autisme, organiseert Evenmens verschillende bijeenkomsten. Zie hiervoor de agenda op www.kr8vanraalte.nl of neem contact op met Herma Spoolder van Evenmens, informele zorg voor elkaar. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer (0572) 820997 of hspoolder@evenmens.nl.
 

Bij u in de buurt

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties