Fietsen voor m’n eten genomineerd

Fietsen voor m'n eten genomineerd

Consumentenplatform Fietsen voor m’n eten is genomineerd voor de VPRO Tegenlicht Plattelandspioniers verkiezing. Initiatiefnemer Marja van der Ende heeft met haar idee om dagelijkse boodschappen bij elkaar te fietsen bij stalletjes langs de weg, kwekerijen, boerderijen en kleine winkeliers, de eerste stemronde bereikt.

Aan deze verkiezing doen mensen mee “die bouwen aan het wonen en werken van de toekomst; mensen die de kracht van het landelijke inzetten voor de samenleving van morgen”. Marja roept iedereen die Fietsen voor m’n eten een warm hart toedraagt op, te stemmen op https://pioniers.op.vpro.nl/nominee/Marja-van-der-Ende.html. Er kan gestemd worden tot 15 mei.

“Voor Fietsen voor m’n eten is dit podium erg belangrijk, om gezien te worden door partijen en mogelijke samenwerkingspartners die het platform kunnen helpen groeien en ontwikkelen”, zegt Marja. Fietsen voor m’n eten heeft ook in Salland een groep, genaamd Noaberhaptrap, waarmee Fanny Beishuizen vorig jaar de Gezondheidsverkiezing van Kr8 van Raalte won. Meer informatie over de Plattelandspioniers verkiezing en de andere bijna tachtig kandidaten is te vinden op www.pioniers.op.vpro.nl.  

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties