Fotoboek over natuur rondom de Hartkamp

Fotoboek

Gerard Broekgerrits uit Raalte heeft veel kennis van de natuur en maakt daar al jarenlang foto’s over. Hij inventariseert jaarlijks de vogelstand in de tuinen rondom de Hartkamp. Samen met fotograaf “Foto & zo” uit Raalte heeft hij een selectie gemaakt van zijn mooiste foto’s en deze foto’s zijn in een fotoalbum vastgelegd.

Dit album is op 12 februari aangeboden aan de bewoners van de Hartkamp. Het album ligt ter inzage op de leestafel in het Grand Café.

 

Het Centraal Hart is het Wijkcentrum van Raalte- Zuid. Centraal Hart bevindt zich in woonzorglocatie de Hartkamp, gelegen aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte.  Voor de wijk en door de wijk! Iedere bewoner, van jong tot oud woonachtig in Raalte – Zuid, kan gebruik maken van de voorzieningen van het Centraal Hart. Het Centraal Hart biedt ruimte voor ideeën vanuit de wijk, kan faciliteren in zaalhuur en is een ontmoetingsplek voor alle wijkbewoners.

Voor informatie: Henny Hoeksma h.hoeksma@carinova.nl  0572346524

Bij u in de buurt

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties