Ga je mee koersballen?

Koersballen

Er wordt al jaren koersbal gespeeld in Raalte door senioren uit de gemeente. Onder met motto ‘Ouderen in beweging’ wordt de sport al ruim dertig jaar met veel plezier beoefend. In het verleden werd er fanatiek gespeeld en zelfs meegedaan aan toernooien. Tegenwoordig staat  gezelligheid bij het koersballen voorop.

Elke maandag en vrijdag wordt er van 10.00 tot 12.00 uur koersbal gespeeld bij jongerencentrum Traxx aan de Schapenstraat in Raalte. Een groep van tien senioren komt hier tweewekelijks bijeen om er met elkaar een gezellige en sportieve ochtend van te maken. Koersbalspeler Dieks Hekman: “Ik vind het gezellig om samen te zijn en een spelletje te spelen. We drinken samen koffie en kletsen over alles wat iedereen bezighoudt.  Ook hebben we een aantal keer een toernooitje gespeeld met de jeugd die Traxx bezoekt. Geweldig was dat!”

Jong en oud kan deelnemen.  Er is geen lidmaatschap nodig, het is vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen. De koersbalgroep nodigt je uit om een keer gezellig mee te doen! Neem voor meer informatie contact op met Henny Zomer. Dit kan via h.zomer@wijz.nu of 06 - 12507481.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties