HCC Computerspreekuur

Computerspreekuur HCC – Voor al je vragen en problemen met de computer Heb je weleens problemen met de computer? Of zit je met vragen, bijvoorbeeld over het installeren van een programma of het werken ermee?

Iedere tweede en vierde donderdag van de maand kun je hiermee terecht bij het inloopspreekuur van HCC ijssellanden in de Bibliotheek in Raalte.

Behulpzaam en informatief
De vrijwilligers van computerclub HCC!ijssellanden zien een uitdaging in elke vraag over hardware (apparatuur) en software (programma's). Kom gerust langs met je laptop of computer. Vaak hebben vervelende problemen een simpele oplossing en kan je ter plekke worden geholpen. Mocht dat niet zo zijn, dan sturen de vrijwilligers je niet de deur uit zonder goed advies.

Tip: zorg dat je alle benodigde wachtwoorden paraat hebt!

Algemene informatie
Het inloopcomputerspreekuur is elke tweede en vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in Raalte. Het spreekuur start om 13.30 uur en loopt tot 16.30 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en ook niet van HCC om het inloopspreekuur van HCC!ijssellanden te bezoeken. De toegang is gratis.

Vragen
Bel de Bibliotheek Salland, locatie Raalte op 0572-36 36 37. De contactpersoon namens HCC!ijssellanden is Gerard Langen: ghh.langen@telfort.nl