Home-Start nu ook in Raalte!

Dog

Ben jij vader of moeder en heb je weleens behoefte aan ondersteuning? Een vrijwilliger van Home-Start kan je helpen.

Als gezin maak je weleens een periode mee waarin het niet zo lekker loopt: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig sociale contacten, problemen op het werk, gebrek aan geld of spanningen met je partner. Meestal los je zulke problemen zelf op, maar soms is het fijn als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje meehelpt met praktische zaken. Een vrijwilliger van Home-Start kan deze ondersteuning bieden.

De vrijwilligers van Home-Start zijn zelf ouder (of hebben opvoedkundige ervaring vanuit hun werk) en zijn getraind om gezinnen positief te ondersteunen. De vraag van de ouders is het uitgangspunt.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger voor Home-Start aan de slag te gaan of heb je behoefte aan ondersteuning van een Home-Start vrijwilliger. Neem dan contact op met Paulien Zandbelt, coördinator Home-Start Raalte, home-startraalte@wijz.nu, 06-10352558.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelhulp