Maak jij 'Raalte Gezond'?

Raalte Gezond

Ben jij inwoner van de gemeente Raalte en heb je altijd al een idee voor een activiteit of programma gehad om mensen in onze gemeente gezonder te maken? Of wil je je bestaande activiteit of programma uitbreiden en heb je er niet de (financiële) mogelijkheden voor? Dan is dit jouw kans!

Stuur je idee in en maak kans op max.  € 4.000,- prijzengeld. Je kunt je idee insturen via https://www.kr8vanraalte.nl/gezond. Hier vind je ook de spelregels voor deelname aan de verkiezing.

De uitslag van de verkiezing wordt tijdens de uitreiking bekend gemaakt. Dit gebeurt op woensdagavond 11 juli, dus noteer deze datum vast in jouw agenda. De 1e prijs is een bedrag van max. €4000,-, de 2e prijs een bedrag van max. €1500,- en de 3e prijs een bedrag van max. €1000,-. De prijsuitreiking is bij het Wooldhuis in Heino.

Gezondheidsverkiezing

De gezondheidsverkiezing wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De vorige keer wonnen de Schooltuin (basisschool de Gouden Emmer), de muziekbol (Het Wooldhuis) en SportActief (RGV Kwiek).

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties