Maakt jouw idee 'Raalte Gezond'?

Raalte Gezond

In de gemeente Raalte wordt dit jaar voor de vierde keer de Gezondheidsverkiezing georganiseerd. Goede ideeën kunnen meedingen naar de prijs van maximaal  4000 euro om het plan uit te voeren.

Iedereen die een idee heeft voor een activiteit of een programma om mensen in de gemeente Raalte gezonder te maken, mag meedoen. Ook een bestaande activiteit, die uit wil breiden, maar niet de (financiële) mogelijkheden heeft, kan meedingen. Inwoners kunnen hun idee tot 8 juni 2018 insturen, via de website van de KR8 van Raalte: www.kr8vanraalte.nl/gezond. De spelregels voor het indienen van een idee staan hier ook.

Prijsuitreiking 11 juli 2018

Op woensdagavond 11 juli 2018 wordt bekend wie de winnaars zijn. De 1e prijs is een bedrag van maximaal 4000 euro,  de 2e prijs een bedrag van maximaal 1500 euro en de 3e prijs bedraagt maximaal 1000 euro. De prijsuitreiking is bij Het Wooldhuis in Heino, een van de winnaars van de Gezondheidsverkiezing 2016.

Gezondheidsverkiezing

De gezondheidsverkiezing wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Eerdere gezondheidsverkiezingen waren een groot succes. In 2016 wonnen de Schooltuin (basisschool de Gouden Emmer), de muziekbol (Het Wooldhuis) en SportActief (RGV Kwiek)

Dat de Gezondheidsverkiezing in Raalte de opmaat kan zijn voor veel meer moois blijkt wel uit de nominatie van de Kidsbeweegroute voor de In-Beweging-prijs van de Nederlandse Loterij. In 2013 won de Kidsbeweegroute met hun idee de 2e prijs bij de Gezondheidsverkiezing.

Bij u in de buurt

Informatiemarkt Valpreventie
30 september 2019

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelhulp