Meer bewegen? De buurtsportcoach helpt

Buurtsportcoach Birgit Trooster

Brigit Trooster geeft persoonlijk advies

Hij staat ieder jaar weer hoog op de goede-voornemenslijstjes: meer bewegen. Maar bij veel mensen komt het er niet van. En naarmate het jaar vordert, verdwijnt het voornemen weer naar de achtergrond. Herkenbaar?

Buurtsportcoach Brigit Trooster van het Sportbedrijf Raalte kan helpen om je voornemen ook daadwerkelijk in daden om te zetten. “Ik ben er voor mensen die weer óf meer willen gaan bewegen,  maar die dit moeilijk vinden. Heb je bijvoorbeeld een beweegadvies van de huisarts gekregen maar geen idee wat voor jou kan werken? Ik denk met je mee. Vind je het lastig om voor het eerst naar een sportclub te gaan? Als je het prettig vindt, ga ik met je mee. Ik lever echt maatwerk”, zegt Brigit.

Ook op zoek naar een leuke beweegactiviteit? Maar weet je niet of je lichaam dit volhoudt of waar je terecht kunt? Ga dan samen met Brigit op onderzoek om te kijken naar wat wél mogelijk is. Je kunt haar voor een gratis adviesgesprek bereiken via 0572 760 606 of info@sportbedrijfraalte.nl.

Bij u in de buurt

Jeu de boules op de Stevenskamp
16 juli t/m 17 juli 2019

Zit Gym in DeBuut
16 juli 2019

Gymnastiek in Heeten
22 juli 2019

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelhulp