Najaarsworkshops CJG Raalte

Baby

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Raalte organiseert  regelmatig workshops over opvoeden en opgroeien. Ook dit najaar staan er workshops gepland, namelijk ‘slaappatronen ontwikkelen’ en ‘een baby erbij’. Tijdens de workshops krijg je handige en informatie, maar ook tips die je thuis kan toepassen.

Slaappatronen ontwikkelen

Slaap is erg belangrijk voor de gezondheid en de sfeer binnen een gezin. Problemen met slapen kunnen namelijk een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Maar wist je al dat je je kind(eren) kunt helpen bij het ontwikkelen van een goed slaappatroon? Een paar kleine veranderingen maken vaak een groot verschil, zodat iedereen de nodige nachtrust krijgt en de sfeer in huis beter zal worden. Deze workshop staat voor dinsdag 24 september 2019 op de agenda van het CJG Raalte.

Een baby erbij

Ouderschap is meer dan alleen de opvoeding van je kind. Doordat je vader of moeder wordt of misschien al wel bent, verandert er namelijk veel. Zo moet je opnieuw de balans vinden tussen werk en gezin, heb je waarschijnlijk minder tijd voor jezelf of sociale contacten en verandert er veel tussen jou en jouw partner. Je bent naast partners ook ouders, een rol waarin je elkaar moet leren kennen. Deze workshop staat in het teken van een nieuwe fase waarin je terecht komt, wanneer je samen met jouw partner ook ouders wordt of bent. Want naast ouderschap is er ook nog partnerschap. Deze workshop staat voor dinsdag 12 november 2019 op de agenda van het CJG.

Wil je meer te weten te komen over ‘slaappatronen ontwikkelen’ of ‘een baby erbij’, ga dan naar de website www.cjgraalte.nl en geef je op voor de workshop!

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties