Nationale pannenkoekdag op 22 maart

Pannenkoekendag1

Eieren, bloem en melk, daar begint het allemaal mee op 22 maart. Het is dan Nationale Pannenkoekdag. Op deze dag zullen leerlingen van groep 7 en 8 geen les op school volgen, maar gaan ze aan de slag om pannenkoeken te bakken voor senioren in Mariënheem.

De eerste groep leerlingen start met het bakken van pannenkoeken en de tweede groep start met het versieren van de zaal. Halverwege wordt er gewisseld en worden de pannenkoeken uitgedeeld aan senioren. Deelnemende senioren van vorig jaar waren dusdanig enthousiast dat er dit jaar meer senioren hebben aangegeven graag deel te willen nemen aan deze activiteit. Kinderdagverblijf ’t Schoapie stelt een ruimte beschikbaar en buiten worden tenten neergezet waar kinderen pannenkoeken kunnen bakken.

De organisatie hoopt op wederom een gezellige dag, waarbij senioren en kinderen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties