Omgaan met de computer

Vindt u het lastig om met uw computer, tablet of het internet om te gaan? Of zou u er juist eens wat meer van af willen weten? De Bibliotheken van Raalte en Heino organiseren hier verschillende activiteiten voor.

  • Klik & Tik (Raalte); Basiscursus voor het omgaan met de computer en internet. Voor mensen die nog niet gewend zijn te werken met een computer en internet. De cursus is in groepsverband, maar er wordt ook thuis individueel geoefend.
  • Digisterker (Raalte); Cursus in groepsverband voor het leren werken met de e-overheid. Voor iedereen die al een beetje kan omgaan met de computer en wil leren werken met DigiD / overheidswebsites.
  • Tablet café (Heino); Voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar tablet of smartphone.
  • Omgekeerde Universiteit; Studenten van opleiding ICT/technologie en Dienstverlening van Landstede MBO geven ouderen uitleg over gebruik van smartphone, tablet en laptop.
  • Cursussen Windows 10 en Whatsapp

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten: Bibliotheek Salland info@bibliotheeksalland.nl of (0572) 36 36 37. Of ga naar de agenda van www.kr8vanraalte (link)

Computercursussen ouderenwerk Heino

De stichting Ouderenwerk Heino biedt u als 50-plusser de mogelijkheid om met de computer te leren omgaan of uw kennis ervan te vergroten.

Meer informatie: http://www.ouderenwerkheino.nl/computercafe-heino  info@ouderenwerkheino.nl 

Bij u in de buurt

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelhulp