Op de duofiets in Broekland

Broekland Duofiets

Ben je niet meer zo zeker op de fiets maar ga je er nog wel graag op uit voor een tochtje in de buitenlucht? Dan is een duofiets wellicht het ideale vervoersmiddel. Wat is er leuker dan samen te gaan fietsen op een stabiele fiets die niet kan omvallen, waarbij je gezellig naast elkaar zit en zonder al te veel inspanning van de omgeving kunt genieten?

Samen een ritje maken op de duofiets, dat kan nu in Broekland. Door een gezamenlijk initiatief van het Kernteam, Plaatselijk Belang, de Ondernemersvereniging, Gait Middelkamp en de Huuskamer is de duofiets van Gerard Swartjes behouden gebleven voor het dorp. De gemeente Raalte en de Provincie hebben een financiële bijdrage geleverd zodat de duofiets kon worden overgenomen van de familie Swartjes.

De Broeklandse duofiets staat in de ruimte waar eerder de pinautomaat was gevestigd. Dit is mogelijk gemaakt door de Huuskamer. De Ondernemersvereniging van Broekland heeft het onderhoud van de duofiets op zich genomen. Het beheer van de duofiets is in handen van Gait en Gerda Middelkamp. Wil je gratis gebruik maken van de fiets? Bel dan 06 - 29229530.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelhulp