Op stap met de scootmobiel

Scootmobieltocht Heino

Het weer laat zich van de goede kant zien en met de komst van de zon is het weer tijd voor scootmobieltochten. In de maanden mei, juni, juli en augustus worden op verschillende dagen tochten voor mensen met een scootmobiel gehouden. Onder leiding van een ervaren rijders en fietsers kunt u met een kleine groep een tocht ondernemen. De route is ongeveer 15 kilometer en gaat over veilige, rustige en fraaie paden. Onderweg wordt een stop gemaakt voor een consumptie (voor eigen rekening).

Samen met elkaar een gezellige tocht maken en van de natuur genieten, dat is het doel. Natuurlijk staat rustig en veilig rijden voorop bij de scootmobieltochten! Wilt u deelnemen aan zo’n tocht of lijkt het u leuk om als begeleider mee te fietsen? Neem dan contact op met Jos Bouwhuis via 0572-362260 of sojaboon@planet.nl. Deelname is op eigen risico.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties