De Verborgen Kracht (DVK)

 
Locatie Zutphen De Verborgen Kracht

De Verborgen Kracht is een jeugd ggz orgaanisatie die op professionele wijze hulp verleent aan ouders, kinderen en jongeren die in hun leven zijn vast gelopen.

Wij bezitten gespecialiseerde kennis en hebben ervaring met het begeleiden en behandelen van gezinnen waar sprake is van (tijdelijke) psychische/psychiatrische beperkingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van een HKZ certificaat. Bij ons kunt u terecht wanneer u hulpvragen hebt over thema’s als bijvoorbeeld: autisme, ADHD, angststoornissen, hechtingsproblematiek, ontwikkelings- en gedragsstoornissen.

Wij bieden opvang, begeleiding en behandeling zoals logeerweekenden en vakantieopvang, begeleiding in groepsverband, individuele begeleiding en trainingen, IPG (Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandeling), EMDR, SOVA training, psycho-educatie, kind en speltherapie en ambulante begeleiding/behandeling.

Wij gaan uit van de (verborgen) kracht(en) van ouders, kinderen en jongeren. Met de verborgen kracht bedoelen we de mogelijkheden, talenten die wel in aanleg aanwezig zijn, maar door de problemen niet tot zijn recht komen. Hierbij betrekken we het hele gezinssysteem om tot de gewenste resultaten te komen. Wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.verborgenkracht.nl!

Contact

Bezoekadres
Landelijk gelegen
Prins Bernhardlaan 2
7204AM Zutphen
Route

Postadres
Prins Bernhardlaan 2
7204AM Zutphen

Zakelijk

KvK-nummer 54820685
Vestigingsnummer 000005794323
AGB-code 73733213