Centrum voor Transcendente Meditatie regio Salland (TM)

 
Regio Salland

Meer van je capaciteiten gebruiken, niet tevreden zijn met het aanbod (en resultaat!!) voor ontwikkeling van je vaardigheden, het gevoel dat je een grenzeloos potentieel hebt van mogelijkheden die niet aan bod komen, zijn vaak redenen waarom men transcendente meditatie (TM) gaat doen. Deze meditatie is anders dan alle andere meditaties en heeft daarom ook grote wetenschappelijke interesse (500 onderzoeken op meer dan 30 universiteiten en publicaties in meer dan 50 verschillende wetenschappelijke tijdschriften). TM brengt bij regelmatige beoefening (2x ca 20 min/dag) innerlijke rust, creativiteit en veldonafhankelijkheid. Hierdoor wordt ook het lichaam gezonder en worden de sociale contacten aangenamer.

  • Juist als je op school zit heb je behoefte aan een heldere geest en een uitgerust lichaam. Dan is TM dus goed.
  • Juist als je een drukbezet leven hebt met veel afspraken brengt TM rust en geestelijke orde.
  • Juist als maatschappelijke veranderingen (te) snel voor je gaan wil je bijblijven en brengt TM snelheid en flexibiliteit van geest.
  • Juist als je leiding geeft aan een grote organisatie of afdeling houd je met TM naast oog voor het detail nog makkelijker oog voor het geheel (de bekende helicopterview).

Cursussen zijn op persoonlijke afspraak. Een cursus bestaat uit een introductie (2,5 uur), een vervolgavond met inschrijving (1,5 uur), de persoonlijke instructie (1,5 uur) en daarna 3 dagdelen van elk 2,5 uur op opeenvolgende dagen om de eerste ervaringen te bespreken en verdere instructies te krijgen. Daarna blijft de cursist levenslang recht houden op verificatie van de TM-techniek bij een gecertificeerde TM-leraar (Stichting MVI). Kosten individueel: €1296,- In bijzondere gevallen wordt korting verleend.

Contact

Bezoekadres
Bergstraat 20
7411ET Deventer
Route

Websites
http://www.tm.nl

E-mailadressen
info@tm.nl