Optima Forma

 

Optima Forma is het vitaliteitbedrijf bij uitstek die zich onderscheidt vanuit een holistische, multidisciplinaire benadering gericht op het jezelf leren kennen als wezenlijke voorwaarde om je goed te voelen. Door de multidisciplinaire aanpak van waarin het beste uit jezelf word gehaald.

Optima Forma is er voor de mens in al zijn facetten die nodig zijn om in beweging te komen en te blijven. Om de vitaliteit, ook wel levenskracht, van de mens te optimaliseren zet Optima Forma specifieke programma’s in. Het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten die gericht zijn op het gezond voelen, het gezond blijven en/of het werken aan gezondheidsherstel en/of re-integratie is het uitgangspunt van de programma’s. Onze programma’s zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke doelgroepen en markten.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Dit betekent het toepassen van de juiste kennis, de juiste vaardigheden en de juiste houding op het juiste moment. Met als resultaat meer werkplezier en tevreden cliënten. Om de mens optimaal te laten functioneren of op weg te helpen wordt van de mens zelf maximale medewerking verwacht. Optima Forma gaat in haar werkwijze zorgvuldig om met de mens en zijn omgeving. Dit geldt niet alleen voor de cliënten, ook voor de werknemers. Door het unieke concept van Optima Forma is het een andere manier van werken.

Waar Optima Forma voor staat is een werkwijze die gericht is op preventie. Dit schept een mate van verantwoordelijkheid die tot uiting komt in de manier van werken. Door als mens goed in je kracht te zitten heeft dat niet alleen invloed op eigen functioneren, maar ook op je omgeving. Met als resultaat beter te functioneren/presteren in:

  • een organisatie

  • het werk

  • samenwerken

  • relaties

  • gezin

Kortom : Je Leven!

Contact

Bezoekadres
Vestiging Zwolle
Nieuwe Deventerweg 46
8014AH Zwolle
Route

Postadres
Nieuwe Deventerweg 46
8014AH Zwolle

Toegankelijkheid

Toegankelijk: ja

  • Rolstoeldoorgankelijk