De Parabool

 
Bakkerij/Buurtwinkel Mariënheem De Parabool

Bij De Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk.

Als Marienheemse bakkerij hebben we een plaatselijk koekje ontwikkeld, namelijk het Marienheemse keitje. In Raalte en omgeving is onze appeltaart wereldberoemd. Het recept? Dat houden we natuurlijk geheim. Wat u wél mag weten is dat we vanuit onze professionele bakkerij niet alleen appeltaarten bakken. Elke dag weer halen we de heerlijkste verse broden, krentenbollen, croissants, stokbroden en pistolets, cakes, gevulde koeken en andere lekkernijen uit onze ovens. Nog warm en lekker ruikend leggen we die in de schappen van onze winkel, waar je ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

Ook de originele cadeauartikelen die bij andere werk/dagbestedingslocaties van De Parabool zijn gemaakt worden in onze buurtwinkel verkocht.

 

Contact

Bezoekadres
Dagbestedingslocatie
de Veenhorst 2
8106BB Marienheem
Route

Postadres
dagbestedingslocatie
de Veenhorst 2
8106BB Marienheem

Toegankelijkheid

Toegankelijk: ja

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rolstoeldoorgankelijk

Zakelijk

KvK-nummer 38023183
Vestigingsnummer 000027822028
Brancheomschrijving Gehandicaptenzorg
Branchevereniging VGN
AGB-code 65656715