Saar aan Huis (SAH)

 
gemeente Deventer, Lochem, Raalte, Rijssen-Holten Saar aan Huis

SAAR AAN HUIS, Aanvullende mantelzorg

Aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving: dan biedt Saar aan Huis uitkomst.

Saar aan Huis is een mantelzorgorganisatie die allerlei vormen van ondersteuning biedt (informele zorg) aan ouderen, mensen met een chronische ziekte of mensen vanuit de revalidatie. Saar aan Huis levert maatwerk, speelt in op de persoonlijke behoefte en vindt het belangrijk dat de zorgvrager de regie behoudt.

Daarnaast wordt Saar aan Huis regelmatig bij woon-zorg centra ingezet om dat stukje extra persoonlijke aandacht te kunnen geven waarvoor helaas vaak de tijd ontbreekt. Saar aan Huis is gespecialiseerd in aanvullende mantelzorg bij u thuis. Onze Saars ondersteunen met het uitoefenen en begeleiden van de dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten.

De groep mensen die ondersteuning nodig heeft groeit sterk. Daarnaast wordt Saar aan Huis steeds vaker ingezet om partners te ontlasten. Die zijn vaak 24/7 in de weer met bijvoorbeeld een demente echtgenoot en dreigen zelf aan de zorg onderdoor te gaan. Door een Saar in te schakelen kunnen ze het beter aan.

Ondersteuning en Begeleiding
* Houden van gezelschap
* Bijhouden van de agenda
* Voorbereiden van maaltijden
* Begeleiding bijvoorbeeld bij doktersbezoek
* Licht huishoudelijke taken
* Het halen van boodschappen/medicijnen
* Onderhouden van sociale contacten
* Plannen van dagelijkse activiteiten
* Voortbewegen in en buiten uw huis

Saar aan Huis levert informele zorg. Onze Saars zijn in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) en hebben ervaring in de zorg. Zij helpen graag daar waar behoefte aan is. Wensen en vragen worden zorgvuldig geïnventariseerd en besproken. Voor de cliënt en familie betekent dit een zorg minder. Onze Saars hebben een hoge mate van professionaliteit en zijn prettig in de omgang. Bekijk voor meer informatie onze website.

 www.saaraanhuis.nl

Openingstijden

24/7

Contact

Bezoekadres
Saar aan Huis gemeente Deventer, Lochem, Raalte, Rijssen-Holten
Bergweidedijk 38
7418 AA Deventer
Route

Zakelijk

KvK-nummer 69347735
Brancheomschrijving Aanvullende mantelzorg