Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021

Homepage 3

Ook dit jaar wil het Vrijwilligerspunt Raalte vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Raalte in het zonnetje zetten.

Vrijwillige inzet is onmisbaar en wordt enorm gewaardeerd. Naast de jaarlijkse Dankzij Vrijwilligersavond doet het Vrijwilligerspunt Raalte mee aan de Overijssels Vrijwilligersprijs 2021. Inwoners uit de gemeente Raalte kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. De drie winnaars ontvangen uit handen van een provinciaal statenlid de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

Meld vóór 1 september a.s. een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aan via www.vrijwilligerspuntraalte.nl. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Of iemand die tijdens de coronacrisis veel voor anderen heeft betekend. De keuze is aan jou.

Neem voor meer informatie contact op met het Vrijwilligerspunt Raalte via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of 06-82547456.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties