Sanne geniet met volle teugen van de SW4D in haar handbike

Sanne in haar handbike

Bewegen is leuk! Dat vindt de altijd vrolijke Sanne Duitshof ook. De elfjarige Raalterse doet al vier jaar mee aan de Sallandse Wandelvierdaagse. Niet wandelend, maar in haar eigen handbike. Sanne heeft vanwege een hersentumor en halfzijdige verlamming namelijk moeite met lopen. Daar laat de stoere Sanne haar echter niet door tegenhouden. Ze kan dan ook niet wachten om ook dit jaar weer mee te doen.

Sporten is iets wat Sanne graag doet. Naast dat ze jaarlijks meedoet aan de kidsroute van de vierdaagse is ze ook druk met voetballen en zwemmen. Ze geniet volop bij het G-team van SV Raalte en bij SaVAS. Vier jaar geleden maakten kinderen uit de buurt haar enthousiast voor de vierdaagse. Sindsdien doet ze mee. De eerste twee jaren duwde moeder Diane haar in een rolstoel, maar sinds 2017 doet ze mee met een handbike. Sanne: "Mijn favoriete rustpunt tijdens de kidsroute is de Rosahoeve. Daar krijg ik altijd een lekker ijsje." Ook de routes langs weilanden met paarden en langs water vindt Sanne erg mooi.

Sanne wordt met open armen door de organisatie van de vierdaagse ontvangen. Ze wordt overladen met positieve aanmoedigingen. Soms zijn delen van de route te nat of juist te droog voor de handbike. Dan moet er even geïmproviseerd worden. Maar Sanne komt er samen met haar moeder en de organisatie altijd uit. Er wordt altijd een oplossing gevonden!

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties