Scherm de Baas

Online

Vervolg op de succesvolle editie van 2020!

Dit jaar zal de ouderavond op 26 oktober plaatsvinden. Van ouders krijgen wij veel vragen als het gaat om beeldschermen. ‘Hoe maak ik goede afspraken?’, ‘Wanneer is gamen nog gezond?’ en ‘Hoeveel schermtijd is normaal?’.
Daarom organiseert Tactus voor het tweede jaar een online ouderavond over opvoeden van pubers en schermgebruik. Hoe doe je dit nu als opvoeder? En zijn jullie als gezin ‘Scherm de Baas’?!

Op 26 oktober 2021 zijn alle ouders (en andere belangstellenden) uitgenodigd om digitaal aan te schuiven. In samenwerking met Helder Theater krijgen ouders een ludiek kijkje in de wereld van opvoeding, pubers en schermgebruik. 

Tijdens deze avond is er aandacht voor onderwijs en schermen, opvoeden en overig schermgebruik en hoe houd je de balans. Ook zijn medewerkers aanwezig op de chat om overige vragen te beantwoorden.

Tijd: 20.00-21.00 uur
Locatie: Je eigen woonkamer
Voor wie: Ouders en/of verzorgers van jongeren op het Voortgezet Onderwijs

Aanmelden en informatie:
Houd www.tactus.nl/agenda in de gaten voor meer informatie.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties