Service Vervoer Raalte

Lukt het u niet om gebruik te maken van het openbaar vervoer? Bijvoorbeeld omdat u een beperking heeft? Dan kunt u een vervoerspas aanvragen en gebruik maken van Service Vervoer Raalte. 

Hoe werkt Service Vervoer Raalte

Service Vervoer Raalte zorgt voor taxivervoer van deur tot deur. De chauffeur begeleidt u vanaf de deur van het vertrekadres tot in het voertuig en vanuit het voertuig naar de deur van de bestemming. 

Hoe kunt u gebruik maken van Service Vervoer Raalte?

Voor deelname aan Service Vervoer Raalte heeft u een vervoerspas nodig. Deze vervoerspas kunt u aanvragen bij het Sociaal Loket ((0572) 34 77 99) van de gemeente Raalte.

Heeft u al een vervoerspas? Dan kunt u contact opnemen met TCR Raalte. TCR Raalte is te bereiken op: 0900-8884 (lokaal tarief). U kunt ook online reserveren via www.svr.tcr.nl

Meer weten?

De medewerkers van het Sociaal Loket zijn voor vragen telefonisch bereikbaar; via telefoonnummer (0572) 347799. Of kijk op de website.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties