'Vind je het gek!': een enthousiast publiek

vind je het gek - foto Roelof Rump

Meer dan 230 mensen genoten maandagavond van de voorstelling ‘Vind je het gek!’. Theatermaakster Nynka Delcour nam haar publiek mee op onderzoek naar de dunne scheidslijn tussen normaal en gek. Wat zorgt ervoor dat de ene persoon wel aan de “goede kant” blijft en wie bepaalt wat de goede kant eigenlijk is?

De reacties op de voorstelling waren lovend. Carlo Bickes: “Deze voorstelling raakt iedereen! Het was verrassend en herkenbaar. Een leuke en ontroerende manier om te zien wat er omgaat in de maatschappij rondom psychische kwetsbaarheid. Het stigma rondom dit onderwerp is er helaas nog altijd, maar deze avond maakt het bespreekbaar."   

Heb je de voorstelling gemist? Je kunt maandag 12 november nog naar de voorstelling in Heino en op 19 november naar de voorstelling in Heeten. Meer weten: www.raalte.nl/aanmelden-theater. De voorstelling is gratis.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelhulp