Webinar Autisme & Communicatie

ALL generations

Evenmens nodigt u uit deel te nemen aan een Zoom bijeenkomst over Autisme en Communicatie.

Dit Webinar is bedoeld voor ouders van een kind met autisme, mensen met (vermoeden van) autisme, mantelzorgers, professionals en andere belangstellenden. Nynke Zuurmond neemt ons mee in haar verhaal en daarna is er ruimte om vragen te stellen. Tussendoor kunt u de vragen alvast via de chat stellen, dan nemen we die na het verhaal van Nynke door en hopen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Nynke Zuurmond is ervaringsdeskundige, ambulant hulpverlener en trainer op gebied van autisme. Zij is moeder van twee kinderen. Haar oudste zoon heeft ASS en ook zijzelf heeft 5 jaar geleden de diagnose autisme gekregen. Jarenlang heeft zij diverse vormen van begeleiding gehad en pas na haar diagnose kreeg ze de juiste begeleiding. Met heel hard werken, en veel zelfkennis, werkt ze nu als zelfstandige en is het haar missie om meer bekendheid te geven over autisme en vooral autisme bij vrouwen.

Haar wereld is sinds haar diagnose ontzettend veranderd. Ze kan nu gelukkig zeggen dat ze haar leven heeft kunnen ombuigen van ‘overleven' naar 'echt kunnen leven’ en die ervaringen wil ze graag met jullie delen.

 

Wanneer :          26 juni van 14.00 -15.00 uur
Waar:                 Zoom
Opgeven bij :     Evenmens, informele zorg voor elkaar, Herma Spoolder (HSpoolder@evenmens.nl)

Aanmelden is noodzakelijk en kan via: hspoolder@evenmens.nl
Na de aanmelding ontvangt u een mail met uitgebreide instructie met een link en/of inlogcode met bijpassend wachtwoord, waarmee u op het betreffende tijdstip kan inloggen.

 

Samen hopen we er een mooie meeting van te maken. Naast de wandelcoaching, het ABC, de lotgenotengroepjes en individuele ondersteuning voor mantelzorger van iemand met autisme heeft Evenmens ook een doorverwijzende functie. Heeft u vragen over de weg in zorgenland, weet u wat u vanuit de Wmo in uw eigen gemeente kunt verwachten en welke organisaties actief zijn voor de doelgroep mensen met autisme? Ook hierop kunnen we antwoord geven en u doorverwijzen naar de voor u passende organisatie. Er zit een aantal mensen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer wenselijk sturen we de antwoorden op de vragen per mail naar u toe.

Meld u aan en ga er even voor zitten, het is de moeite waard.

 

Bij u in de buurt

Autisme & Communicatie
29 september 2020

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties