ZGR organiseert gratis Dorpsquiz voor senioren in het Annahuis

Homepage 1

Op woensdag 27 februari a.s. brengt ouderenzorgspecialist ZGR de populaire dorpsquiz naar Raalte.

Vanaf 09.30 - 12.00 uur staat de koffie voor u klaar in het Annahuis (ingang marktzijde) waar senioren uit Raalte en omgeving gezellig met andere dorpsgenoten in contact kunnen komen en bovendien kans maken op een mooie prijs.

De dorpsquiz of pubquiz is al jaren een bekend fenomeen in de regio. Niet eerder werd er echter speciaal een quiz voor senioren georganiseerd met vragen over onderwerpen die juist hen aan zullen spreken. Door de foto herkenningsvragen en meerkeuzevragen maken ook deelnemers waarvan het geheugen niet zo snel meer is kans op de hoofdprijs.

ZGR wisselt tijdens deze ochtend daarnaast graag met deelnemers van gedachten over hun wensen en dagelijkse bezigheden. In Raalte en omgeving wordt immers al het nodige georganiseerd voor Sallandse zestigplussers. Zo organiseert ZGR zelf verschillende activiteiten en dagbesteding gericht op senioren in de regio en heeft de organisatie ruim zeshonderd vrijwilligers, voornamelijk zestigplussers, aan zich gebonden. Wellicht zijn er echter activiteiten die nog niet op de agenda staan, maar die men wel graag georganiseerd ziet worden. Uw stem daarin telt.

We hopen u daarom ook op woensdag 27 februari a.s. te ontmoeten!

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties