Zitgym in het Dorpshuus Heino

Heeten 216 zitfietsen

Op 2 oktober start een nieuwe serie van 10 lessen zitgym in het Dorpshuus in Heino. Met afwisselende gymnastiek oefeningen en speloefeningen op en/of rond een stoel komt uw hele lijf aan de beurt. Al na korte tijd zult u zich fitter en soepeler voelen.

Zit gym wordt gegeven door een gediplomeerde docente, Ann Steenweg. Dankzij ervaring weet zij als geen ander precies welke oefeningen geschikt zijn. Daarbij wordt uiteraard heel goed gekeken wat iedereen kan en van daaruit wordt er verder gewerkt.

Door de nadruk bij Stoelgymnastiek op het benutten van de mogelijkheden van ieder individueel neemt het vertrouwen in het eigen lijf (en daardoor het zelfvertrouwen) toe.

Na de oefeningen wordt er samen een kopje koffie/thee gedronken.

Kosten en aanmelden

De serie van 10 lessen kost eenmalig €30,00 inclusief koffie of thee. Dit scherpe tarief is mogelijk doordat het Dorpshuis met het idee van het organiseren van de zitgymlessen de 2e prijs in de KR8 van Raalte Gezondheidsverkiezing heeft gewonnen.

 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij de infobalie van het Dorpshuus:

Telefoon: 0572-700212  Mail:  beheer@dorpshuusheino.nl

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties